Porvoo
AR Asennus on Porvoossa ja koko Uudenmaan alueella palveleva vahva ammattilainen sähkö- ja kylmäliike. Teemme sähkötyöt ja ilmalämpöpumppuasennukset vuosien monipuolisella kokemuksella ja  ammattitaidolla.
15533
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15533,bridge-core-3.1.9,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-12
 

Porvoo

Porvoo

AR Asennus on Porvoossa ja koko Uudenmaan alueella palveleva vahva ammattilainen sähkö- ja kylmäliike. Teemme sähkötyöt ja ilmalämpöpumppuasennukset vuosien monipuolisella kokemuksella ja  ammattitaidolla. Teemme sähkötyöt ja ilmalämpötyöt sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille. Meiltä onnistuu sähkösuunnittelu, sähköurakointi sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin.

Osaamiseemme kuuluu sähkötyöt ja ilmalämpöpumppuasennukset. Teemme myös paloilmoitinasennuksia ja auton latauslaitteen asennuksia.

Olipa kyseessä yksittäinen sähköasennus, laajempi urakka taikka sähkövika niin ota meihin yhteyttä.

Palvelemme suomen, englannin, viron ja venäjänkielellä.

Ota meihin yhteyttä

Alta löydät yhteystietomme, nopeimmin tavoitat meidät oheisella yhteydenottolomakkeella.

Vastaamme aina yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti. Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa, josta näet aina viimeisimmät toteutuksemme ensimmäisenä!

AR Asennus Oy

Utegårdintie 36

04170 Sipoo

:      ar.asennus@gmail.com
:    +358 41 5472579
:      AR Asennus facebookissa
:     AR Asennus Instagramissa